Laden Evenementen

 

Een vrouwencirkel brengt een kleine groep vrouwen van diverse leeftijden en achtergronden bij elkaar. De intentie is om tot een rijke uitwisseling te komen omtrent ons vrouwenleven en zo een gezamenlijk groeiproces mee te maken in een sfeer van vertrouwen en echte aandacht. Een vrouwencirkel is een warme, veilige plek waar je gewoon jezelf kan zijn, waar anderen je steunen en inspireren. Een plek waar vrouwen zich openstellen en communiceren op hartniveau, niet op hoofdniveau. Een plek waar je gewoon jezelf kunt zijn, waarbij we de verbinding met elkaar maar ook met onszelf aan zullen gaan. Iedere cirkel zal in het teken staan van een ander thema. Deze maart editie zal in het teken staan van ”verbinding”. De verbinding aangaan met jezelf en op zielsniveau met elkaar. Deze editie zal een speciale editie zijn waarbij je een innerlijke zult maken naar het diepste van je zijn door middel van een energie transmissie oftewel LEAP ( Life Enery Awakening Process).

Stuur ons een berichtje via vrouwencirkelhoorn@gmail.com of via instagram @vrouwencirkelhoorn als je jezelf wilt aanmelden voor deze cirkel.

Titel

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works

Ga naar de bovenkant