Let me take you on a journey, deep within you.
To your pure being, to your joy of life

Coaching
Joys aanbod

Coaching

Loop je op dit moment even vast in je leven? Ben je de verbinding met jezelf kwijt of weet je niet hoe je jouw belemmerende gedachten of gedragspatronen kunt doorbreken? Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben hier om samen met jou op reis te gaan. Om samen te ontdekken wat jij nodig hebt om weer ´more joy´ te ervaren.

“Joy Schensema”

Binnen de reguliere zorg miste ik de spirituele aanpak bij klachten en complexe hulpvragen. Dit was voor mij een drijfveer om voor mezelf te gaan starten en het aardse en spirituele samen te brengen.

Met een ruime werkervaring binnen de hulpverlening, psychiatrie en een eigen rugzak aan ervaringen duik ik graag met jou de diepte in om innerlijk werk te verrichten.

Binnen mijn trajecten werk ik op een holistische wijze.

Holisme staat voor volledig, geheel. Het gaat ervanuit dat alles met elkaar in verbinding staat. Wanneer we op deze manier (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel) naar een klacht of hulpvraag kijken zal je merken dat we veel sneller de diepgewortelde oorzaak te pakken hebben. Dit zal jouw heling/ transformatie proces versnellen.

Mijn sterke intuïtie speelt hierin een ondersteunende rol. Ze kan helpen bij het verkrijgen van meer informatie en dieper liggende antwoorden in jouw onderbewustzijn. De coaching kan verdiept worden door de gesprekken te combineren met mijn energetische werk

ja, dat wil ik

Coaching

MORE JOY TRAJECT

☼ Kennismakingsgesprek
☼ 4 intuïtieve coaching sessies live of via ZOOM
☼ Aansluitend een energetische behandeling van 45 min
☼ Cognitieve gedragstherapeutische oefeningen, motiverende gespreksvoering, innerlijk kind werk, los laat technieken, meditaties en visualisaties, thuisopdrachten.
☼ Persoonlijk advies edelstenen en etherische olie om jouw proces te versnellen.

€666,00

Duur: 120 minuten

Voor de trajecten is er een termijnbetaling mogelijk

COACHING TRAJECT BOEKEN

Benieuwd naar mijn overige trajecten?

Energetisch traject intensief

4 energetische sessies

Ben jij er klaar voor om oude pijn stukken te doorvoelen en voorgoed los te laten? Ben jij er klaar voor om jezelf weer te verbinden met je diepste kern ? Dan is een intensief healing traject zeker wat voor jou! Op deze manier kunnen we energetisch echt de diepte in duiken om ervoor te zorgen dat emotionele blokkades opgeheven worden en je weer meer balans zult ervaren. Tijdens deze sessies maak ik gebruik van diverse energetische technieken waaronder reiki. Doordat we elkaar steeds kort op elkaar zullen zien zal je systeem een energetische boost krijgen waardoor je sneller een transformatie proces zult ervaren.

1:1 Coaching en Energiewerk

4 coaching sessies +
aansluitende energetische sessie

Het is veilig om je vast te houden aan het bekende en mee te gaan in de gedachten stroom van jouw eigen overtuigingen, verwachtingen en patronen. Maar eigenlijk denken we ons zelf vaak de put in en blokkeren we hiermee de verbinding met ons hart maar ook met onszelf. Je hebt al deze gedachten maar je bent ze niet. Leef jij ook nog te vaak vanuit je hoofd of val je snel terug in bepaalde patronen? In het coaching traject zullen we o.a de transitie maken van hoofd naar hart. Waardoor opgedane laagjes afgepeld kunnen worden en oude pijnstukken aangekeken. En je weer vanuit jouw diepste kern kunt stralen.

Iedere sessie sluiten we af met een energetische healing. Hierdoor zullen diepgewortelde patronen en of blokkades gemakkelijker loskomen en losgelaten kunnen worden.

LEAP traject + nazorg

4 LEAP sessies + nazorg begeleiding

Wanneer je het pad van overgave betreedt zul je zien dat je op een snelle manier terug zal keren naar je kern. En dat is niet gemakkelijk. Tijdens de LEAP reizen zullen er namelijk emoties, trauma’s en patronen aan het licht kunnen komen waar je misschien geen weet van had. Je had ze weg gestopt, om jezelf te beschermen, om oude pijnen niet te voelen.

Dit traject is bedoelt om jouw tussen deze intensieve reizen door te begeleiden. We kijken samen naar wat jij nodig hebt tijdens jouw reis en daar sluiten we de sessies op aan. Om alles wat zich mag aandienen samen te transformeren. Zodat je het niet alleen hoeft te doen. Denk hierbij aan innerlijk kind werk, visualisaties, motiverende gespreksvoering, journalopdrachten.

Ja, dit wil ik
Ja, dit wil ik
Ja, dit wil ik

ENERGETISCHE HEALING

LEAP

Boek hier een gratis kennismaking gesprek

Boek een gesprek

WHAT OTHER PEOPLE SAY

Loading...
Loading...
“Lieve Joy, Dank voor jouw fijne reiki behandeling. Tijdens het inzetten van de symbolen boven mijn hoofd voelde ik al van alles gebeuren. Het was erg ontspannend en gaf mij even de rust die ik nodig had. Even tijd voor mij! Dank voor je fijne handen en je fijne energie.”

Valerie Josie

Energetische healing gehad

WHAT OTHER PEOPLE SAY

“Joy straalt warmte en rust uit en ik voelde me direct bij haar op mijn gemak. We zijn nu op de helft en ik voel me veel meer in balans, leer mezelf goed kennen en oude pijn uit het verleden los te laten. De reiki maakt veel los en zet me in mijn kracht. Joy is echt een topper. Iedereen kan reiki toepassen maar niet iedereen kan dat zoals Joy.”

Stefanie

Coaching traject gevolgd

” Lieve Joy, wat ben ik blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Na 6 jaar worstelen met mijzelf en negeren van mijn gevoel en trauma’s merk ik dat ik na het traject stukken beter in mijn vel zit, onopgeloste dingen sneller een plekje kan geven, en het belangrijkste dat ik liever ben voor mezelf. Je hebt me onwijs veel inzichten gegeven waar ik je dankbaar voor ben. Ondanks dat ik het erg spannend vond stelde je me altijd op mijn gemak. De combinatie van reiki en coaching werkte voor mij heel prettig om samen echt op zoek te gaan naar antwoorden voor de eindeloze puzzel in mijn hoofd. Ik kijk weer uit naar de toekomst en ik wil jou daar erg voor bedanken!”

Sanne

Coaching & Healing traject gevolgd