Evenementen

GROEPSCEREMONIES

Naast dat ik de energie transmissies in privé vorm of semi private vorm begeleid is er ook de mogelijkheid om bij een groepsceremonie aan te sluiten. Door de verbinding en de energie in de groep kun je weer een hele andere reis ervaren. Uiteindelijk gaan we allemaal door het donker heen. Hoe mooi is het om juist samen te delen, te helen en te groeien. Maandelijks organiseer ik zelf een groepsceremonie of in samenwerking met een ander. Deze vinden plaats op diverse locaties in NL. De groepen bestaan uit maximaal 12 deelnemers.

LEAP Joy

VROUWEN CIRKEL:

YES LETS RAISE THE FEMINE ENERGY TOGETHER!

Samen met Suzanne Mali organiseer ik regelmatig vrouwencirkels. Deze cirkels vinden plaats in de binnenstad van Hoorn. Ik voel zo sterk dat het samenbrengen van vrouwen , het vergroten van bewustzijn en het creëren van mooie, nieuwe dingen in lijn ligt met mijn zielsmissie.

Een vrouwencirkel brengt een kleine groep vrouwen van diverse leeftijden en achtergronden bij elkaar. De intentie is om tot een rijke uitwisseling te komen omtrent ons vrouwenleven en zo een gezamenlijk groeiproces mee te maken in een sfeer van vertrouwen en echte aandacht. Een vrouwencirkel is een warme, veilige plek waar je gewoon jezelf kan zijn, waar anderen je steunen en inspireren. Een plek waar vrouwen zich openstellen en communiceren op hartniveau, niet op hoofdniveau. Het maakt niet uit wie je bent, hoe je eruitziet, wat je hebt bereikt of wat je nog niet hebt bereikt. Een plek waar je gewoon jezelf kunt zijn, waarbij we de verbinding met elkaar maar ook met onszelf aan zullen gaan. Iedere cirkel zal in het teken staan van een ander thema. Daarnaast zal het programma aangevuld worden met o.a energetisch werk , meditatie, estatic dance, yoga.

Onze volgende vrouwencirkel is op donderdag 4 april . Dit maal een speciale editie met CACAO en een LIFE FORCE ENERGY ACTIVATIE. Stuur ons een berichtje voor meer informatie via vrouwencirkelhoorn@gmail.com of via Joy 06-33944274

MOM, YOU DESERVE MORE JOY TRAJECT:

Een moeder traject waarbij we met elkaar een periode van 3-4 maanden de diepte in gaan. Samen helen, delen, elkaar dragen en inspireren. Bewust stil staan bij de bevalling, de veranderingen die het moederschap met zich mee brengt maar ook ons bewustzijn vergroten omtrent de impact van eigen imprints, patronen en trauma die onze kinderen kunnen belasten. Even een aantal momenten in de maand uit staan als moeder en de verbinding met jezelf verdiepen. Zodat je ook weer op een diepere laag met je kinderen kunt verbinden. Iedere maand zal er een groepsceremonie plaatsvinden waar we met elkaar zullen werken. Ook zal je een 1:1 moment met mij hebben , masterclasses kunnen volgen en eindigen we het traject met een live retreat dag met allerlei moois. Het volgende traject start in eind maart, er zijn nog plekken beschikbaar om hierbij aan te sluiten. Stuur een mail bij interesse.

MORE JOY; MEIDEN TRAINING:
Een training speciaal gericht op de jonge vrouw (16-21 jaar). We zullen samen stilstaan bij bepaalde thema’s maar ook stilstaan bij wie je werkelijk bent. Dicht bij je jezelf blijven in een wereld waarin er zoveel van je wordt gevraagd en wordt verwacht is een enorme uitdaging. Ik wil deze training aanbieden om jonge meiden hierin te ondersteunen. Zowel op een aardse als op een spirituele manier. Naast dat we met elkaar in gesprek zullen gaan zullen we ook echt aan de slag gaan om je eigen vaardigheden te trainen. Het programma kan worden ingevuld met kickboksen, innerlijk kind werk, yoga, reiki en cognitieve gedragstherapie. Naast dat ik de trainingen vanuit mijn praktijkruimte ga aanbieden kan ik ook ingehuurd worden om bijvoorbeeld langs te komen op behandelgroepen, gezinshuizen, jeugdzorginstellingen om de training aan te bieden.

Aankomende evenementen

ZA

24-2

Zaterdag 24 Februari

FULL MOON SESSION
19:30-22:00

CAZA LUZ, DOME, IBIZA

MAIL BIJ INTERESSE

ZA

23-3

Zaterdag 23 Maart

LIFE FORCE ENERGY AWAKENING
19:30-22:30

STUDIO YOGABIRD, GOUDA

TICKETS

VRIJ

29-3

Vrijdag 29 maart

LIFE FORCE ENERGY AWAKENING
19:30-22:30 ( VOL!)

ZENSE YOGA, HOORN

ik wil graag op de reservelijst

DO

4-4

Donderdag 4 April

CACAO X LIFE FORCE ENERGY AWAKENING
11:00-14:00 ( nog 4 plekjes)

In samenwerking met Suzanne Mali

STUDIO YOGAVALLEY, HOORN

MAIL BIJ INTERESSE

MA

8-4

Maandag 8 April

LIFE FORCE ENERGY AWAKENING
19:30-22:00

DE MEIDEN VAN CASTRICUM, HEILOO

TICKETS

VRIJ

12-4

Vrijdag 12 April

LIFE FORCE ENERGY AWAKENING
19:30-22:00
STUDIO YOGABIRD, GOUDA
TICKETS

ZO

14-4

Zondag 14 april

RELEASE- RECONNECT- RISE

BREATHWORK X BODYWORK X LIFE FORCE ENERGY AWAKENING

12:00-15:00
THE STUDIIO, LIJNDEN
TICKETS

VRIJ-ZA

19/20

Vrij/Za 19,20 April

CHOCO JOURNEY RETREAT
11:00-11:00 ( diner en overnachting inbegrepen)
Nog 1 plek beschikbaar!

THE SPACE, GROOTSCHERMER

MAIL BIJ INTERESSE

ENERGETISCHE HEALING

COACHING