Joys aanbod

Evenementen en Trainingen

LEAP EVENTS

Naast dat ik de energie transmissies in privé vorm of semi private vorm begeleid is er ook de mogelijkheid om bij een groepssessie aan te sluiten. Door de verbinding en de energie in de groep kun je weer een hele andere reis ervaren. Uiteindelijk gaan we allemaal door het donker heen. Hoe mooi is het om juist samen te delen, te helen en te groeien. Maandelijks organiseer ik zelf een groepssessie of faciliteer ik samen met een andere facilitator. In mijn agenda kun je de aankomende groepssessies terugvinden.

LEAP Joy

VROUWEN CIRKEL:

YES LETS RAISE THE FEMINE ENERGY TOGETHER!

Samen met Suzanne Mali organiseer ik regelmatig vrouwencirkels. Deze cirkels vinden plaats in de grote yoga ruimte van Yoga Valley in de binnenstad van Hoorn. Ik voel zo sterk dat het samenbrengen van vrouwen , het vergroten van bewustzijn en het creëren van mooie, nieuwe dingen in lijn ligt met mijn zielsmissie.

Een vrouwencirkel brengt een kleine groep vrouwen van diverse leeftijden en achtergronden bij elkaar. De intentie is om tot een rijke uitwisseling te komen omtrent ons vrouwenleven en zo een gezamenlijk groeiproces mee te maken in een sfeer van vertrouwen en echte aandacht. Een vrouwencirkel is een warme, veilige plek waar je gewoon jezelf kan zijn, waar anderen je steunen en inspireren. Een plek waar vrouwen zich openstellen en communiceren op hartniveau, niet op hoofdniveau. Het maakt niet uit wie je bent, hoe je eruitziet, wat je hebt bereikt of wat je nog niet hebt bereikt. Een plek waar je gewoon jezelf kunt zijn, waarbij we de verbinding met elkaar maar ook met onszelf aan zullen gaan. Iedere cirkel zal in het teken staan van een ander thema. Daarnaast zal het programma aangevuld worden met o.a energetisch werk , meditatie, estatic dance, yoga. Er zullen ook wat speciale edities plaatsvinden waarin we met elkaar een innerlijke reis zullen maken. Dit door bijvoorbeeld Cacao of LEAP ( Life Enery Awakening Process).

Onze volgende vrouwencirkel is op donderdag 23 maart van 10.00-13.30 met als thema ”verbinding’. Dit maal een speciale editie omdat ik een LEAP sessie zal geven. Stuur ons een berichtje voor meer informatie via vrouwencirkelhoorn@gmail.com of via Joy 06-33944274

MOM, YOU DESERVE MORE JOY:

Een one day retreat voor mama’s die een me time moment verdienen en weer meer in balans willen komen. Deze dag zal dan ook in het teken staan van balans. Waarin we alle holistische niveaus naar voren laten komen. Het programma zal gevuld worden met o.a. reiki, yoga, een mini workshop over essentiële olie en edelstenen die kunnen bijdragen bij hormonaal balans, gezonde lunch, en nog veel meer moois.

MORE JOY; MEIDEN TRAINING:
Een training speciaal gericht op de jonge vrouw (16-21 jaar). We zullen samen stilstaan bij bepaalde thema’s maar ook stilstaan bij wie je werkelijk bent. Dicht bij je jezelf blijven in een wereld waarin er zoveel van je wordt gevraagd en wordt verwacht is een enorme uitdaging. Ik wil deze training aanbieden om jonge meiden hierin te ondersteunen. Zowel op een aardse als op een spirituele manier. Naast dat we met elkaar in gesprek zullen gaan zullen we ook echt aan de slag gaan om je eigen vaardigheden te trainen. Het programma kan worden ingevuld met kickboksen, innerlijk kind werk, yoga, reiki en cognitieve gedragstherapie. Naast dat ik de trainingen vanuit mijn praktijkruimte ga aanbieden kan ik ook ingehuurd worden om bijvoorbeeld langs te komen op behandelgroepen, gezinshuizen, jeugdzorginstellingen om de training aan te bieden.


Aankomende evenementen

VRIJ

11-08

Vrijdag 11 augustus

LEAP GROUPSESSION| STUDIO YOGABIRD
20:00-22:30
SOLD OUT

VRIJ

18-08

Vrijdag 18 augustus  

LEAP SESSION & LIVE MUSIC @ FABRIEK ZUIDERMEER
19:00-22:00
MAIL BIJ INTERESSE

VRIJ

25-08

Vrijdag 25 augustus  

LEAP SESSION & CHOCOJOURNEY @SISTERYURT
SOLD OUT

VRIJ

27-10

Vrijdag 27 oktober  

LEAP SESSION @STUDIO YOGABIRD GOUDA 19:30-22:30
TICKETS

VRIJ

3-11

Vrijdag 3 november  

LEAP EXPRESSION DAY RETREAT @SISTERYURT 10:00-16:00
TICKETS

MA

13-11

Maandag 13 november

LEAP SESSION @DE MEIDEN VAN CASTRICUM 19:30-22:30
TICKETS

VRIJ

1-12

Vrijdag 1 december

LEAP SPECIAL @FABRIEK ZUIDERMEER
19:30-22:30
TICKETS

ENERGETISCHE HEALING

COACHING