Joys aanbod

Energetische Healing

Ben jij er klaar voor om weer meer ”joy” te ervaren?

Alles waar je naar op zoek bent zit namelijk al binnen in je. We zijn alleen vaak de verbinding met onszelf kwijtgeraakt waardoor we dit niet zo voelen en ervaren. In deze tijd leven we al snel vanuit ons hoofd. Maar voelen is helen. Het is daarom belangrijk dat je weer in je eigen kracht komt te staan, opnieuw contact leert te maken met je innerlijke wereld , met jouw lichaam en echt voelt wat er werkelijk in jou leeft. Wees verwonderd voor de energie, ze zal je namelijk precies geven wat je nodig hebt.

Fysieke en emotionele blokkades die je bewust en onbewust hebt opgehoopt kunnen voor fysieke pijn, vermoeidheid en psychische klachten zorgen. Je kunt misschien mentaal een trauma hebben verwerkt maar je lichaam en je energetische systeem hebben de pijn misschien nog niet losgelaten. Met mijn energetische, intuïtieve behandelingen kan ik jou tijdens je innerlijke proces ondersteunen. De energie zal tijdens de behandeling naar de plekken gaan waar er blokkades en of oude pijn geheeld en getransformeerd mag worden. Hierdoor voel je je na de behandeling meer verlicht en in balans.

Door jouw energetische systeem en energieveld op te schonen, en alle energie weer te laten stromen ontstaat er meer ruimte. Meer ruimte voor nieuwe energie maar ook voor zelf liefde, transformatie, groei en uiteindelijk MORE JOY.

ja, dat wil ik

‘Once she become comfortable with being uncomfortable she was free to grow ”

Wat is reiki?

Begin dit jaar heb ik mijn Reiki Master inwijding gehad. Enorm bijzonder want mijn Indische oma was een reiki master. Het voelt enorm alsof ik in haar voetsporen treedt. Omdat ik niet alleen met de reiki energie werk tijdens een behandeling maar het ook combineer met andere werkvormen heb ik ervoor gekozen om het een ” energetische behandeling” te noemen i.p.v. een reiki behandeling. Maar wat is reiki?

Reiki is een energetische behandeling uit de Japanse heelkunde. Reiki betekent letterlijk universele levensenergie/ kracht. Doordat je energiestroom geblokkeerd is door stress, spanning en/of opgekropte emoties voel je je uit balans of kan je fysieke klachten ervaren. Reiki energie gaat tijdens een behandeling direct naar de oorzaak van een klacht en werkt op alle holistische niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch, spiritueel). Middels handopleggingen kan ik nieuwe levensenergie aan jouw doorgeven. De behandeling is geschikt voor alle leeftijden.


Reiki zorgt o.a. voor:

  • Het activeren en stimuleren van je zelfhelend vermogen

  • Een goede nachtrust, minder stress en meer focus
  • Het versterkt de verbinding met jezelf, je lichaam en je intuïtie.

  • Het ondersteunt bij persoonlijke en spirituele groei.

  • Minder denken, maar meer in verbinding komen te staan met je gevoel

  • Het opheffen van trauma’s en emotionele blokkades
  • Verlichten van pijn en versnellen van genezingsprocessen

  • Het loskomen en loslaten van negatieve denk en gedragspatronen

  • Ontgifting van het lichaam van afval/gifstoffen en het versterken van je immuun systeem

Energetische healing

Hoe ziet een energetische behandeling eruit?

☼ Een kort voorgesprek met een kopje thee waarbij we stil staan bij jouw individuele hulpvraag en/of klacht.
☼ Het trekken van een intentie kaart
☼ Een korte begeleide meditatie
☼ Een intuïtieve , holistische, energetische healing sessie (45 min)
☼ Energetische reiniging met salie of palo santo
☼ Nagesprek waarbij er ruimte is om te delen

Prijs: €66,00

Duur: 75 minuten

BOEK HIER JOUW AFSPRAAK

Welk more joy traject kies jij?

Energetische healing intensief

4 Energetische sessies

Ben jij er klaar voor om oude pijnstukken of blokkades te doorvoelen en voorgoed los te laten? Dan is een intensief healing traject wat voor jou! Op deze manier kun je jouw eigen blokkades dieper aanpakken en kunnen we er samen voor zorgen dat deze opgeheven worden. Doordat we elkaar 4 keer kort op elkaar zullen zien zal je systeem een energetische boost krijgen waardoor je sneller het transformatie proces zult ervaren.

Holistische coaching + Energetische healing

4 Coaching sessies +
aansluitende energetische sessie

Het is veilig om je vast te houden aan het bekende en mee te gaan in de gedachten stroom van jouw eigen overtuigingen, verwachtingen en patronen. Maar eigenlijk denken we ons zelf vaak de put in en blokkeren we hiermee de verbinding met ons hart maar ook met onszelf. Je hebt al deze gedachten maar je bent ze niet. Leef jij ook nog te vaak vanuit je hoofd of val je snel terug in bepaalde patronen? In het coaching traject zullen we o.a de transitie maken van hoofd naar hart. Waardoor opgedane laagjes afgepeld kunnen worden en oude pijnstukken aangekeken. En je weer vanuit jouw diepste kern kunt stralen.

Iedere sessie sluiten we af met een energetische healing. Hierdoor zullen diepgewortelde patronen en of blokkades gemakkelijker loskomen en losgelaten kunnen worden.

LEAP DIVE TRAJECT

4 LEAP sessies +
holistische coaching

 

 
 
Echt een deep dive maken ? Dan is mijn LEAP DIVE traject wat voor jou. Binnen dit traject zullen we in een veilige setting jouw levensenergie weer activeren gecombineerd met nazorg gesprekken en holistische begeleiding rondom jouw eigen, unieke pad. Door de reizen die we samen zullen maken zal je jezelf weer vanuit het diepst van je zijn herinneren. Waarin je weer meer zult gaan voelen wat jouw joy geeft, maar ook kunt loslaten wat niet meer dient. De mooiste reis die je ooit zult maken is de reis terug naar jezelf. 

COACHING

EVENEMENTEN EN TRAINING

Energetische healing

Afstandsbehandeling?

Ben je niet in de gelegenheid om naar mijn praktijkruimte te komen en vind je het fijn om toch op kort termijn de kracht van mijn energie werk te ervaren? Je kunt bij mij ook terecht voor een energetische behandeling op afstand. Een afstandsbehandeling is ook zeer geschikt voor jonge kinderen.

Je hoeft in principe niet thuis te blijven voor deze behandeling maar gun jezelf juist een ontspannen me-time moment. Duik de bank op met een dekentje, kaarsjes aan, en ontvangen maar!

Een kort contactmoment waarbij we je klacht of intentie voor de behandeling kunnen doorspreken
☼ Het trekken van een intentie kaart op mijn intuïtie
☼ Een intuïtieve behandeling op afstand
☼ Een terugkoppeling via whatsapp of e-mail.

Prijs: €44,44

Duur: 30 min

BOEK HIER JOUW ENERGETISCHE HEALING

Waar vinden de sessies plaats?

Een aantal momenten in de week kunnen de sessies plaatsvinden in één van de fijne ruimtes waar ik mee samenwerk in Noord Holland.

Boek een sessie

WHAT OTHER PEOPLE SAY

Loading...
Loading...

WHAT OTHER PEOPLE SAY

“Wauw wat was dit een bijzondere ervaring. Voordat de behandeling startte vertelde ik Joy dat ik bij het graf van mijn opa was wezen kijken. Dat ik vroeger als klein meisje urenlang achter de piano heb gespeeld met hem achter de piano die nu in de woonkamer staat. Zo bijzonder dat er tijdens de behandeling bijna alleen maar pianomuziek hoorbaar was. Tijdens de behandeling klonk het nummer wat ik vroeger scheel heb gedraaid en als eerste nummer wilde leren als eerbetoon aan mijn oma en fantastische, muzikale opa in de hemel. Ik kreeg het koud en warm tegelijk en mijn tranen bleven stromen. De hand van Joy op mijn been toen ze mijn tranen zag stromen was zo fijn op dat moment en echt nodig. Er was volgens Joy een energie aanwezig in de ruimte, ik wist het zeker. Hij was bij me. Joy, je bent een engel. Een warm en liefdevol mens met een hele bijzondere gave. Keep up the good work, wees trots op jezelf want wat doe je dit goed!”

Lisa

Energetische healing gehad

 “Ik heb een hele mooie reiki behandeling gehad. Wat een beleving en wat een mooie inzichten heb ik gekregen. Een heerlijk gevoel nu. Super bedankt Joy!”

Mirjam

Energetische healing gehad

“Lieve Joy, Dank voor jouw fijne reiki behandeling. Tijdens het inzetten van de symbolen boven mijn hoofd voelde ik al van alles gebeuren. Het was erg ontspannend en gaf mij even de rust die ik nodig had. Even tijd voor mij! Dank voor je fijne handen en je fijne energie”

Valerie Josie

Energetische healing gehad